Vi hjälper några av Sveriges starkaste varumärken att skapa tillväxt.

Sedan Platinum Sales grundades 2020 har vi strävat efter att bli en plattform för framgång och utveckling. Med en noga utarbetad strategi hjälper vi några av Sveriges starkaste varumärken att skapa tillväxt. Vi har tydliga mål gällande vår försäljning samt de kundrelationer vi bygger tillsammans med våra uppdragsgivare. Detta genom att vara en stark ambassadör med hög servicegrad och kompetens inom samtliga produktområden.

Möjligheter börjar alltid med ett första steg

Vi på Platinum Sales har genom lång erfarenhet inom callcenterbranschen insett att störst inte är bäst. Vi satsar på den individuella medarbetaren så att alla kan leverera lika höga siffror.

Hos oss är försäljning en konstform och du behöver ingen tidigare erfarenhet för att börja din resa med oss. Vårt team levererar imponerande volymer samtidigt som vi bibehåller en enastående kvalitet i alla våra tjänster. Med lång erfarenhet i branschen besitter vi den expertis som krävs för att forma dig till en exceptionell säljare och hjälpa dig att uppnå din fulla potential. Platinum sales drivs av ett team av passionerad och kompetent personal. Vi är stolta över att vara våra medarbetares plattform för framgång och utveckling. Hos oss finns inga gränser.

Kontaktformulär

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi.

Hej!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med information om hur mycket du kan spara månatligen samt hur du kommer igång.

Ta del av ditt resultat!